studenterkørslen der gik over sig

Jeg havde lige færdiggjort gymnasiet og havde nu glædet mig til den længe ventede studenterkørsel, alle har glædet sig til den aften. Fordi at man altså har hørt at den skulle være så vild og Sådan en god oplevelse. Virkelig bare være ubeskrivelig i form af at man besøger alle sine klasser kammerater, som man nu har gået i skole med i en del år. Får noget god mad og fået drukket og dansede og hørte musik med dem. Så jeg så virkelig meget frem til det og min mor havde lavet en masse mad og var virkelig stolt af at jeg nu snart skulle til at dukke op i vognen. Det var egentlig også noget hun havde glædet sig længe til, dagen kommer så og vi kommer op i den her studentervogn og stemningen er virkelig god og den bliver kun bedre når musikken spiller og vi kører derud af. Det hele det går virkelig godt de første par timer du er den der kørslen endte med at blive rimelig langt Vi er en masse elever i klassen og det var svært at nå rundt til alle, men det klagede jeg ikke over for Det var jo bare endnu federe at vi fik endnu længere tid på den her vogn. Problemet er bare at sidst på aftenen der bliver jeg udfordret til at hoppe nede i en sø og når man altså er så fuld som jeg var så er der egentlig ikke noget der hedder nej. Så det gjorde jeg men igen så var jeg fuld og hoppet ned med min telefon, så min iPhone 13 den gik i stykker. Heldigvis  kendte jeg til  fixphone.dk hvilket gjorde det nemt at få den repareret og Det var en rigtig god service. Flinke mennesker som møder en med et smil og Jeg er egentlig ikke specielt ked af det over at min telefon gik i stykker, når det var så nemt at få den lavet.

Forfatter: Martin Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *