Sådan bliver julen billigere

Julen kan være en skøn tid, der skal nydes med smil og glæde sammen med familien. Desværre er det ikke alle mennesker, der kan holde den jul de fortjener, da julen også kan være en rigtig dyr tid. Der skal julemad på bordene, der skal købes juletræ, og så er der typisk også det store gaveræs, som koster langt de fleste af pengene.

Man siger at gode råd er dyre, men det behøver de ikke være i dette tilfælde, hvor vi helt gratis kommer med et par gode råd til, hvordan julen kan gøres billigere end den plejer.

  1. Tilbud. Tilbud. Tilbud

Der er ikke nogen der kan se, om den gave du har købt, er købt til 300 kroner eller til 500 kroner. Det er den samme genstand, men priserne svinger over det hele. Du bør derfor først og fremmest kigge på, at alle dine gaver bliver købt på tilbud.

Det kan du gøre ved at slå gaven op på nettet, og tjekke sammenligningssider som Pricerunner, hvor du får de bedste priser fra hele landet. Her vil du hurtigt kunne se, at du kan spare flere hundrede kroner på bare en enkelt gave, hvis du køber fra det ene sted i stedet for det andet.

Hvis du stadig føler, at julen bliver lidt for trængt, så kan du overveje, om et lån ville være vejen frem. Lån penge ganske hurtigt, og så er der råd til en god og lækker jul.

  1. Rester er altså lækkert

I julemåneden plejer man både at lave og spise rigtig meget mad. Mange vælger dog at smide den overskydende mad ud, og det er der simpelthen ikke grund til. Så længe maden enten kommer på køl eller fryses ned umiddelbart efter, så kan man sagtens nyde de lækre retter flere gange i løbet af måneden.

Står du for madlavningen juleaften, så handel ind til et større måltid. Det lyder måske dyrere, men kg prisen er ofte lavere ved større køb, og så har du både mad til selve juleaften og til de efterfølgende juledage.

Ligesom med gaverne bør du også købe alt julemaden på tilbud. Her får du de største besparelser.

  1. Find det billigste juletræ

Det kan let koste flere hundrede kroner, hvis du blot vælger det første og bedste juletræ, som du støder på udenfor forretningerne rundt omkring i byen. Du kan dog få rigtige billige juletræ, hvis du gider at gøre en minimal indsats.

Slå juletræ op på sider som DBA eller GulogGratis, og du vil lynhurtigt se, at der kan købes flotte juletræer helt ned til 40 kroner. Helt op til jul kan du faktisk få lov at hente dem gratis. Så ha’ det i mente.

Forfatter: Kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *